Födelsedagar i antåg

Om tre veckor har ett av barnen här hemma födelsedag och bara två veckor därefter har ett annat barn födelsedag - det är en hektisk tid på året. Det är en sådan typisk grej som man inte förstår innan man fått barn, dvs. hur viktigt det är att ha gott om mellanrum mellan födelsedagar. Det är så otroligt mycket att rodda med alltså och det blir bara värre ju äldre de blir. 

Lättare ju yngre de är

Första barnets första födelsedagar vara bara trevliga. Man bjöd hem lite släkt och vänner och gick all in på vacker dekor och goda bjudbitar. Så är det definitivt inte längre nu när de kommit upp lite i ålder. Nu ska det roddas med släktkalas OCH barnkalas och barnen har en MASSA otrevliga önskemål om allt från vad man ska bjuda på till vad de vill ha i present. Hur irriterad man än kan känna sig över deras många gånger bortskämda attityd så vill man ju inte göra de besvikna när de fyller år EN gång om året. 

Denna gång har jag varit ute i god till, åtminstone med deras presenter. Jag har handlat deras presenter online och har de REDAN klara och inslagna i garderoben. Tvååringen får Babblarna leksaker och fyraåringen har önskat sig Pyjamashjältarna leksaker. De lär inte bli besvikna över sina presenter i alla fall så en grej avbockad. Nu är det bara alla kalas och sådär som ska ros i hamn, men lite tid har jag ju kvar...

11 May 2020