Kul med vattenlek

De flestar barn de älskar att leka med vatten. Är det så att dina gör det med, testa då att ta med dem till en vattenlekplats. Vattenlek för barn utomhus är inte fel och på en vattenlekplats tillverkad av Cado Aqua är det superlätt. 

Cado Aqua är ett företag som erbjuder både vattenlekplatser och naturlekplatser. Dessa lekplatser är innovativa och uppmuntrar till lek.

Testa en vattenlekplats

En variant av vattenlekplats som finns har designats på det sätt så att det ska påminna om en naturlig flod, och ger barnen en spännande och rolig upplevelse med ett system av pumpar, rör och vattenfontäner. Vatten rör sig runt i en cirkulär rörelse som liknar en virvel, vilket ger en unik och spännande upplevelse.

En annan sak som detta företag har, det är mindre varianter som kan användas på  offentliga platser som parker, lekplatser och vattenparker, samt för privata evenemang och festligheter. Det finns även olika sorters lekmoduler som har med vatten att göra.

Lek i naturen

Att leka ute i naturen är inte heller det fel, men för dig som bor i stan med dina barn, så kan det vara svårt. Det du kan testa då är att gå till en så kallad naturlekplats. Det är då en lekplats som har skapats med naturliga material, som trä och sten. Det för att på ett smart sätt efterlikna hur det ser ut i naturen. Även dessa lekplatse uppmuntrar till lek.

28 Mar 2023