Vackra sätt att inreda med blommor på i vår

Våren är på gång och för att få samma känsla inne, så är det ju inte fel att ta in en massa blommor i hemmet och arrangera dem på fint sätt. Ett tips är evighetsrosor, köp här. Ett annat tips är att köpa en massa snittblommor och sedan dela upp dem i många små buketter, så att du kan ha dem på olika platser i hemmet. 

Att använda oasis är även det smart, för att kunna skapa vackra arrangemang. Då är det bara att ha en vacker låda eller annat, blötlägga oasis och ha i, sedan sticka ner blommorna på det sätt du vill ha dem.

Gör det fint hemma med blommor

Alla blir väl glada av blommor? Det finns ju så många sorter och färger att satsa på idag, så det finns något som passar alla. Du kan skapa vackra stilleben med dem, eller se till att alltid ha en vas på bordet med en vacker bukett i. 

Att ha fina blommor i fönstret är inte heller det fel. Välj gärna färgglada blommor för att liva upp det lite. Gult och lila passar fint nu när det snart även är påsk. Ha även vackra krukor till dina växter och blommor!

Du kan även se till att förnya olika, oväntade platser i hemmet genom att addera blommor där! Du kan ha en fin bukett på skrivbordet i ditt hemmakontor, eller en vacker blomma inne i ditt badrum till exempel.

15 Mar 2022