En Marvil lådcykel kanske vore något?

Jag har tänkt att detta året är året jag ska bli lite hälsosammare och lite mer miljövänlig. Jag behöver dels komma ut och röra på mig och dels köra mindre bil och så. Det gör att jag har funderat lite på att skaffa mig en cykel för att ta mig fram med. Jag har kollat en del på Marvil elcyklar. Det eftersom att det är miljövänligt detta med elcyklar från Marvil samt att det är ett bra alternativ till bil.Har funderat på lådcykel till Marvil. Anledningen att jag vill ha en lådcykel är ju för att då är det lättare att åka och handla eller ha med sig barnen. 

Fördel med elcykel

Att jag kollar på elcyklar av olika modeller och inte "vanliga" är ju fördelen en elcykel har och det är ju givetvis att den har en elmotor. Den går att koppla på när det är extra tungt att trampa på egen hand. Så det kan ju vara skönt att få lite extra fart så att säga. Särskilt om man ska uppför eller så. 

Mer saker man kan göra

Sen finns det mer saker jag har tänkt på att jag kan göra för min hälsa och för min miljö. Inte bara att satsa på en Marvil elcykel. Det jag vart dålig på innan är att källsortera så det ska jag börja med. Samt att jag ska se om jag inte även kan komma igång med att träna igen lite mer än innan!

30 Jan 2019