Dags att se över alla cyklar

Vi i familjen cyklar gärna mycket och ofta. barnen cyklar till fritids och skola och jag cyklar gärna till jobbet i den mån det är möjligt. Nu när det börjar att bli cykelväder igen så är det nog bra att se över alla cyklar. Kanske behövs det lämnas in på cykelverkstad Örebro för att fixa några av dem. Ska även köpa en ny barncykel Örebro, då en av ungarna behöver en helt ny faktiskt. Annars så ärver de ofta varandra, men nu finns ingen att ärva. Så ska kolla på barncyklar inom kort, så att vi kan hitta en bra. Sedan som sagt kanske lämna in i alla fall min egen på cykelverkstaden, för tror att jag behöver nya däck. 

Kanske planera cykelsemester

Nu när alla barnen kan cykla på egen hand och rätt så långa sträckor, så kanske det kan vara idé att göra en cykelsemester i sommar. Det är inte fel att cykla runt för att se olika saker. Man kan ju göra på olika sätt, att ta med cyklar på bilen och cykla kortare turer runt där man stannar över och bor, eller så kör man cykel all the way och packar med tält och annat. 

Jag var på flera cykelsemestrar själv som barn och ung. Det är faktiskt ett bra sätt att se sig omkring i ett landskap, då man upplever så mycket mer än vad man gör när man sitter i en bil. 

22 Feb 2020