Dags att drömma sig bort

För alla er som ännu inte har bestämt sig för semester än är det väl dags nu. Våren är ju här och tiden kommer att gå fort. Snart är det dags för alla skolklasser att ha olika avslutningar, scoutavslutningar, idrottsavslutningar, och för er med större barn är det snart dags för studentavslutningar. Det ska grillas hit och dit och ungarna ska ha avslutningsbrännboll och avslutningsfotboll. Vad jag vill säga är att tiden kommer att gå fort. Tro mig, jag vet!

Vi i min familj har funderat på husköp, antingen i Grekland, eller i Spanien, men nu har jag hittat en fastighetsmäklare på Mallorca som jag bara måste fresta med. Ser det inte för härligt ut? Det verkar vara någon som säljer både hus och bostäder och har svensk personal. Själv skulle jag inte våga köpa av vem som helst. Man kan ju inget om landets lagar och risken är ju stor för att man kan bli hur lurad som helst. Jag behöver någon som jag kan lita på. Det handlar ju om mycket pengar. De visar också hur de har renoverat sina bostäder, de visar "före" och "efter".

Även om du inte är beredd att köpa just nu, kan man ju få drömma sig bort och låta fantasin flyga iväg med en, och planera på sikt... Dröm på!

27 Apr 2017